Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Webshop allesbijkanker.nl

LOF is een samenwerking aangegaan met allesbijkanker.nl. Een webshop met een assortiment van zorgvuldig geselecteerde, specialistische producten ter ondersteuning van patienten in de storm van hun leven. De producten in deze webshop zijn met veel zorg geselecteerd in samenwerking met artsen, verpleegkundigen en patiënten.

Haarverzorging, haarwerken en mutsjes

Haarverlies na een chemobehandeling kan heel ingrijpend en confronterend zijn. Allesbijkanker.nl biedt een gevarieerd aanbod in haarverzorging, haarwerken en mutsjes; niet alleen als praktische oplossing om het haarverlies te verbergen maar ook om weer een stukje van jezelf terug te vinden.

Huidverzorging en cosmetica

Je huid heeft een andere verzorging nodig tijdens de behandeling voor kanker. De verzorgingsproducten en cosmetica in onze webshop bieden de juiste steun en verzorging voor, na en tijdens deze intensieve behandeling.

Lichtpuntjes & meer

Wil jij iemand in je omgeving een hart onder de riem geven, maar vind je het moeilijk om de juiste woorden te vinden? De lichtpuntjes in onze shop verwoorden dat wat soms zo moeilijk onder woorden te brengen is.