Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord
Contact

Neem nu contact op voor informatie over behandelingen, vergoedingen, het maken van een afspraak of overige vragen. 
Wij maken gebruik van een telefooncentrale om onze aandacht volledig te kunnen richting op de patient tijdens de behandeling. De bereikbaarheid van de telefonistes is als volgt:

Maandag 8.00 - 17.00 uur
Dinsdag 8.00 - 17.00 uur
Woensdag 8.00 - 17.00 uur
Donderdag 8.00 - 17.00 uur
Vrijdag 8.00 - 17.00 uur

Van 10.00 tot 10.15 uur en van 12.30 tot 13.00 staat de voicemail erop in verband met koffie- en lunchpauze. Wilt u teruggebeld worden? Spreek dan onze voicemail in of mail ons via het contactformulier.

telefoon: 050 211 19 29
e-mail: info@loffysiotherapie.nl

Stel een vraag of maak een afspraak

Online afspraak maken

Het is voor nieuwe clienten ook mogelijk om direct zelf online een afspraak in te plannen. Staat het tijdstip van uw voorkeur er niet bij? Neem dan contact op met ons secretariaat om te kijken of er een ander tijdstip beschikbaar is!

Wat neem ik mee?

Heeft u een afspraak bij ons gemaakt? Het is handig om de eerste keer een identiteitsbewijs, handdoek en eventueel uw verwijzing mee te nemen.

Avonduren

Het is op verzoek ook mogelijk om in de avonduren een afspraak te maken bij LOF. Wenst u hier gebruik van te maken, maak dit dan kenbaar via de telefoon of email.

Na werktijd

Na werktijd kunt u onze voicemail inspreken of een email sturen. Telefonische vragen worden zo snel mogelijk, maar uiterlijk de volgende dag door onze fysiotherapeuten beantwoord.

Onze locaties

Assen

Transportweg 8
9405 PR Assen

Groningen

Vechtstraat 71
9725 CT Groningen

Groningen

Academisch Borstcentrum Groningen Van Swietenplein 1 Groningen

Harkstede

Huize Tilburg 2
9617 DC Harkstede

Deel uw ervaring via ZorgkaartNederland

Hoe ervaart u onze zorg? U kunt ons dit ook laten weten op ZorgkaartNederland. ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Hier delen mensen hun ervaringen met de zorg met elkaar. Uw ervaring helpt anderen om hun fysiotherapeut te kiezen.