Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

6 maart 2016: lymfoedeemdag

9 februari 2016

Ieder jaar wordt op 6 maart de landelijke lymfoedeemdag georganiseerd, een speciale dag gereserveerd om aandacht te schenken aan lymfoedeem. Dit kun je doen door iemand met lymfoedeem te laten weten hoezeer je hem/haar bewonderd of dit kun je doen door jouw eigen persoonlijke verhaal te delen! LOF Groningen wil hier graag een platform voor zijn om op deze manier aandacht te vragen voor de nog altijd onbekende aandoening lymfoedeem.

Hoe kun je meedoen?
Stuur voor 6 maart een stukje tekst over jezelf of over iemand die je bewonderd naar info@lofgroningen.nl. Wij zullen deze tekst op 6 maart publiceren via onze website, twitter en facebook. Ieder verhaal is de moeite waard om verteld te worden! Delen zorgt voor meer begrip en (h)erkenning onder vrienden, familie, artsen, therapeuten, zorgverzekeraars, politici en misschien zelfs voor jezelf!

Vergeet niet om in de tekst mee te
• Naam en de leeftijd van de patiënt
• Type van lymfoedeem (primair of secundair, arm, been, overig)
• Postadres van jezelf en/of van de persoon die je in het zonnetje wilt zetten, zodat wij deze persoon op geheel eigen LOF-wijze ook in het zonnetje kunnen zetten!

We kijken uit naar het vieren van de landelijke lymfoedeemdag op 6 maart! Vier het met ons mee en help aandacht te schenken aan deze onbekende aandoening!