Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

We LOF your opinion!

Wij doen ons best u zo goed mogelijk te helpen. Wij stellen uw mening daarom zeer op prijs. Laat uw wensen, idee├źn of mening achter zodat wij onze zorg nog beter kunnen maken!

Versturen

Gerda van Lieburg

4 januari 2016

Joyce Bosman is een uitstekende fysiotherapeut, gespecialiseerd in onder andere lymfoedeem en lipoedeem behandelingen. Ook mensen met kanker en bijbehorende klachten kunnen bij haar terecht. Een hele aardige en besliste professional waar je veel aan hebt!

Jenny Blaauwbroek

4 januari 2016

Joyce Bosman is een zeer kundig en betrokken oedeemtherapeute en een super leuk mens!

Heidi Assen

4 januari 2016

Joyce is een betrokken en zeer kundig therapeut. Zij doet net dat stapje meer, waardoor je er vanuit kunt gaan dat je de beste behandeling krijgt.

Thea van Weering - Zwiers

12 januari 2016

Mijn ervaring bij Joyce Bosman was bijzonder. Fijne vrouw met optimale kennis en behandeling. Chapeau!

Mila Klompstra

15 maart 2016

Joyce Bosman is heel lief en aardig. Ik ga in april weer naar haar toe. Heel leuk om haar weer te zien, want ik heb zelf ook lymfoedeem. Echt zin in!

Mim Gunn - Lymphoedema Therapist, Melbourne

29 oktober 2016

After breast surgery in July I had a persistent build up of fluid and my breast becomes quite firm at the end of the day. I have had laser and regular lymph drainage but after being taped by Joyce in the course I reduced a cup size overnight.

Liesbeth (60)

5 december 2016

'Over de oedeemfysiotherapeuten van LOF, niets anders dan LOF. Ze zijn zeer professioneel. In mijn geval werd er snel gehandeld toen het oedeem aan mijn hand/arm ineens heftig toenam. Ze schromen niet, als het nodig is, andere specialisten in te schakelen. Dat maakt dat ik zeker weet dat ik in goede handen bij ze ben.'

Lolita (60)

20 december 2016

Al na de eerste behandeling voelde de huid al een stuk prettiger aan en uiteindelijk was het helemaal weg. Wat een heerlijk gevoel, mijn gereconstrueerde borst voelde ik niet meer! Laat je niet wijs maken dat je ermee moet leren leven, het kan echt beter worden!

Lees meer

Astrid Kuster 

22 februari 2017

Vorig jaar kwam ik met lymfoedeem bij Joyce. Het contact en de behandeling heb ik als zeer prettig en professioneel ervaren. Toen ik in hetzelfde jaar geopereerd werd vanwege borstkanker heb ik weer contact opgenomen met de vraag of ik terecht kon bij LOFFIT, voor het bewegingsprogramma voor conditieopbouw en krachttraining. Zes weken na de operatie ben ik gestart met de training, onder begeleiding van Margot en José op locatie Fysiosportief. Ze stimuleren mij, geven advies en op mijn mindere dagen zijn ze een grote steun. Het gaat goed. Binnenkort heb ik mijn doel behaald en ga ik weer naar mijn eigen sportclubs. LOFFIT heeft mij goed geholpen bij mijn herstel. Dank daarvoor.

Deelnemers zelfmanagement cursus 'grip op lymfoedeem'

23 mei 2017

Deelnemer A: 'Deze cursus heeft mij geholpen om de signalen van mijn lijf beter te herkennen en daarop te handelen. Ik kan nu zelf bepalen wanneer ik bij de therapeut aan de bel moet trekken.'

Deelnemer B: 'Door met lotgenoten te praten en oefeningen te doen, te lachen en te huilen, is er ook veel verdriet verwerkt.'

Deelnemer C: 'Tijdens de cursus ben ik meer te weten gekomen wat lymfoedeem is en wat ik eraan doen kan om meer rust te krijgen in mijn lichaam.'

Deelnemer D: '2 jaar na de diagnose en behandeling van lymfoedeem is dit een goed moment geweest om deze zelfmanagement cursus te volgen.'

Faiza al Sabbag: 'Door deze cursus heb ik mijn lichaam en lymfestelsel beter leren kennen.'

Rinie Speulman - van Timmeren

6 augustus 2018

Ik ben door LOF vriendelijk, correct en vooral duidelijk geholpen. Het behandelen heeft voor mij goed gewerkt. Nogmaals mijn dank daarvoor.

Manita (56)

29 januari 2019

Sinds 2018 onder behandeling bij Joyce Bosman voor lipoedeem. Ik wou dat ik haar jaren eerder had ontmoet. Joyce is zeer deskundig en bevlogen. Ze zet zich met hart en ziel in om lipoedeem-patienten de juiste behandeling te geven en te leren omgaan met hun aandoening.
BEDANKT Joyce!

Louella Schotborg

5 februari 2019

Ik ben na mijn operatie (verwijderen okselklieren) bij Margot Suelmann terecht gekomen. Leuke, spontane en deskundige fysiotherapeute. Helaas kreeg ik toch last van lymfoedeem in mijn arm. Zwachtelen, steunkous...geen leuk nieuws maar Margot zorgde niet alleen voor een fijne behandeling, maar ook dat ik elke keer met een lach weer naar huis kon gaan. Altijd zorgzaam en belangstellend, denkt mee, humoristisch. Een echte topper!

LOF doet meer dan alleen fysio, ze bieden ook een luisterend oor. Ze zijn er voor je. Ik voelde me geen moment een nummer.