Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Contact

Neem nu contact op voor informatie over behandelingen, vergoedingen, het maken van een afspraak of overige vragen. Nieuwe patienten kunnen nu ook online afspraken maken!
Wij maken gebruik van een telefooncentrale om onze aandacht volledig te kunnen richting op de patient tijdens de behandeling. Tot 14.00 zijn onze telefonistes bereikbaar. Na 14.00 uur kunt u onze voicemail inspreken of een email sturen. Telefonische vragen worden zo snel mogelijk, maar uiterlijk de volgende dag door onze fysiotherapeuten beantwoord.

telefoon: 050 211 19 29
e-mail: info@loffysiotherapie.nl

Het is op verzoek ook mogelijk om in de avonduren een afspraak te maken bij LOF. Wenst u hier gebruik van te maken, maak dit dan kenbaar via de telefoon of email.
Heeft u een afspraak bij ons gemaakt? Het is handig om de eerste keer een identiteitsbewijs, handdoek en eventueel uw verwijzing mee te nemen.

Stel een vraag of maak een afspraak

Verstuur

Online afspraak maken

Het is voor nieuwe clienten ook mogelijk om direct zelf online een afspraak in te plannen. Staat het tijdstip van uw voorkeur er niet bij? Neem dan contact op met ons secretariaat om te kijken of er een ander tijdstip beschikbaar is!

Onze locaties

Assen

Transportweg 8
9405 PR Assen

Groningen

Vechtstraat 71
9725 CT Groningen

Groningen

Martini Borstcentrum
Van Swietenplein 1 Groningen

Harkstede

Huize Tilburg 2
9617 DC Harkstede