Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

LOF YIN YOGA

Na operaties en/of radiotherapie kan littekenweefsel ontstaan met als gevolg een beperking in de beweging. Door het beoefenen van yoga wordt littekenweefsel soepeler en gewrichten beweeglijker. 

Ook lymfoedeem en lipoedeem zorgt voor veranderingen in bindweefsel. Yin yoga is een actieve oefenvorm waarbij op ontspannen wijze spier en bindweefsel gerekt wordt door een yoga houding lang aan te houden (2-5 min).

Yin yoga is een tegenhanger van het met talloze prikkels gepaard gaande snelle hedendaagse leven. Als men langere tijd in de houdingen verblijft, kan deze vorm van yoga een meditatief en rustgevend effect hebben. 

De lessen worden verzorgd door Kriszta Albronda, yogadocente en eigenaresse van Het Zonnekompas

Waar: Yoga studio, Rivierenhof 12 te Groningen
Wanneer: iedere woensdag 
Tijdstip
: 10.00 - 11.15 uur
Kosten: €115,- voor een 10-lessenkaart, waar je 2 gemiste lessen mag inhalen. De geldigheidsduur van de 10-lessenkaart is 12 weken. In overleg met Kriszta/LOF kunnen er uitzonderingen worden gemaakt (bijvoorbeeld door medische redenen, vakanties). Yoga wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraar.
Graag meenemen:
dekentje, makkelijk zittende kleding, warme sokken en evt een bidon of flesje water. Er zijn matjes, kussentjes etc. in de yoga studio aanwezig.

De eerste les is een (gratis) proefles, zodat je eerst kunt ervaren of LOF yin yoga iets voor je is. Na de eerste les willen we graag weten of je door wilt gaan of dat je besluit dit niet te doen. 

Aanmelden?

Aanmelden en informatie via info@loffysiotherapie.nl of per telefoon 050-2111929.