Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Lipoedeem boek: de benen van m'n oma

14 mei 2019

“Ik heb de benen van m’n oma”
“Mijn benen doen altijd zeer”
“Ik heb twee kledingmaten verschil tussen bovenlichaam en onderlichaam”
“Ik hoef maar naar m’n benen te kijken of er zit alweer een blauwe plek op”
“Ik schaam me voor m’n benen”

Is bovenstaande herkenbaar voor jou? Heb jij brede heupen en een smalle taille? En heb je naast dit kenmerkende figuur ook pijnlijke benen en snel blauwe plekken? Dan is de kans groot dat je de aandoening ‘lipoedeem’ hebt.

Lipoedeem is een chronische aandoening. Je komt er dus nooit meer van af. Er is vandaag de dag helaas nog geen pil of operatie die lipoedeem geneest. Maar hoe zorg je ervoor dat je zo min mogelijk last hebt van lipoedeem? Daar helpt dit werkboek je bij! Het geeft inzicht in hoe het met je gaat en wat jouw klachten beïnvloed. Kleine veranderingen kunnen ver gaan in je leven. Waarom zou je vandaag niet de keus maken om je leven te veranderen? Doe eens gek, doe het vandaag anders!

De benen van m’n oma is geschreven door Joyce Bosman, vooraanstaand oedeemfysiotherapeut, veelgevraagd docent en spreker. Het boek verschijnt in het najaar van 2019. Dit werkboek is ook een fijne aanvulling op de therapie voor fysiotherapeuten en huidtherapeuten. Een must-have in de behandelkamer!

Wat zeggen vrouwen met lipoedeem over dit boek? “Dit boek is heel behulpzaam voor iedereen met lipoedeem, in welk stadium dan ook. De verschillende soorten vragen zijn goed afgewisseld. Ik ben verkocht!” (Barbara, lipoedeempatiente).

Bestel het boek alvast in de voorverkoop en zorg dat je de eerste bent die het boek ontvangt!