Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

LOF beleid corona virus

23 maart 2020

LOF volgt alle berichtgeving rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. De maatregelen van het kabinet betreffende het virus zijn vanaf vandaag verder aangescherpt. Alle publieke locaties en/of bijeenkomsten worden afgelast. In onze praktijk behandelen wij uitsluitend door in urgente gevallen en zorgen wij voor extra hygiëne maatregelen (handschoenen, mondkapje en spatbril). Verder vragen wij de patiënten hun handen te wassen voor de behandeling en een eigen handdoek mee te nemen. Vraagt u zich af of u tot de urgente groep behoort? Neem contact op met 050-211 1929 of info@loffysiotherapie.nl.

VIDEO CONSULT FYSIOTHERAPIE
Voor nu ons dringende verzoek: blijf thuis in geval van hoesten, verkoudheid en/of koorts, maar meld je wel bij ons af via 050-211 1929 of mail naar info@loffysiotherapie.nl. Om de continuiteit van uw behandeltraject te kunnen garanderen, bieden wij u de mogelijkheid om uw zittingen, indien mogelijk, voort te zetten middels een videoconsult. Bent u hierin geinteresseerd? Neem contact met ons op!
Daarnaast hebben we voor de mensen uit onze oefengroepen wekelijks een LOFFIT trainingsprogramma die u thuis in uw eigen woonkamer kunt uitvoeren.

Wij gaan zeer zorgvuldig om met de hygiëne en bij twijfel van ziekte van een behandelend therapeut zullen wij zijn/haar patiënten afbellen. Zonder bericht gaan alle behandelingen gewoon door! We vragen uw begrip voor het ongemak!