Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

For You Assen

2 november 2018

LOF staat in het ForYou Magazine editie Assen! Deze editie van ForYou gaat over het onderwerp kanker. De ForYou is gratis verkrijgbaar bij o.a. AH, Douglas, Etos, Jumbo, ICI Paris XL, Bruna, sportscholen, gezondheidspraktijken, ziekenhuizen enzovoorts. Ook op onze locaties in Assen, Groningen en Harkstede kunt u een magazine ontvangen!

LOF biedt gespecialiseerde zorg aan de oncologische en lymfologische patiënt. De fysiotherapeut van LOF kan helpen bij het herstel van pijn, spanningsklachten, stug littekenweefsel, postoperatief wondvocht, stijfheid van gewrichten en spieren, lymfoedeem, spierzwakte en conditie verlies.
LOF heeft voor iedere cliënt een eigen aanpak. We hebben goede contacten met de lokale, regionale en landelijke verwijzers. Verder hebben we samenwerkingsverbanden met diverse partners in de zorg, waardoor we snel kunnen handelen in acute situaties. De persoonlijke aandacht van de cliënt staat altijd voorop.

Kom langs op onze locaties om het magazine te bemachtigen!