Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

LOF Lipoedeem Workout

15 februari 2019

UNIEK IN NEDERLAND: FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK LOF BIEDT EEN WORKOUT VOOR VROUWEN MET LIPOEDEEM AAN!

Net als onze reguliere oefentherapie geeft LOF vanaf nu de lipoedeem workout op locatie aan de Vechtstraat (52-54)! Vanaf 19 februari 2019 zal Marieke de Haan wekelijks een workout verzorgen in de trainingzaal op locatie fysiosportief aan de Vechtstraat te Groningen. Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Een proefles is geheel vrijblijvend. Hiervoor kun je contact opnemen met onze praktijk.

Trainen is goed voor iedereen, maar zeker als je lipoedeem hebt. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen met lipoedeem 30% minder spierkracht hebben ten opzichte van haar leeftijdgenoten. Dan kun je je ook voorstellen dat traplopen, fietsen of lang op de benen staan vermoeiend is voor de benen. Maar hoe moet je trainen, als de benen snel zwaar en vermoeid aanvoelen? In samenwerking met het landelijk patiëntennetwerk voor lipoedeempatiënten NLNet heeft LOF hiervoor een speciale lipoedeem workout ontwikkeld!

Waar: Vechtstraat 52-54 te Groningen.
Tijdstip: Elke dinsdag van 16.00 tot 17.00 uur.
Kosten: 20 lessen voor 90 euro of 10 lessen voor 50 euro.
Graag meenemen: handdoek, sportieve kleding met sportschoenen en evt. een bidon of flesje water.

Voor aanmelding of vragen kun je contact opnemen met José Vos (jose@loffysiotherapie.nl of 050 211 1929). Wil je een keer een proefles volgen? Dan kun je ook contact opnemen met José.