Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

LOF Lipoedeem Workout

5 juni 2018

Na een succesvolle pilot in het Hamelhuys in Groningen, zet LOF de Lipoedeem Workout voort op een nieuwe locatie! Vanaf 6 juni 2018 zal de wekelijkse workout plaatsvinden in een yoga studio aan de Rivierenhof in Groningen.

Trainen is goed voor iedereen, maar zeker als je lipoedeem hebt. Uit onderzoek blijkt dat vrouwen met lipoedeem 30% minder spierkracht hebben ten opzichte van haar leeftijdgenoten. Dan kun je je ook voorstellen dat traplopen, fietsen of lang op de benen staan vermoeiend is voor de benen. Maar hoe moet je trainen, als de benen snel zwaar en vermoeid aanvoelen? In samenwerking met het landelijk patiëntennetwerk voor lipoedeempatiënten NLNet heeft LOF hiervoor een speciale lipoedeem workout ontwikkeld!

Waar: Yoga studio, Rivierenhof 12 te Groningen.
Tijdstip: Elke woensdag van 16.00 tot 17.00 uur.
Kosten: 20 lessen voor 90 euro of 10 lessen voor 50 euro.
Graag meenemen: handdoek, sportieve kleding met sportschoenen en evt. een bidon of flesje water.

Voor aanmelding of vragen kunt u zich wenden tot Margot Suelmann (margot@lofgroningen.nl of 050 211 1929). Wilt u een keer een proefles nemen? Dan kunt u ook contact opnemen met voorgaande contact gegevens.