Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Vacature

5 januari 2021

Wat als je als oedeemfysiotherapeut meteen de ervaring kan opdoen die de rest van je veelbelovende carriere zal vormen?

LOF zoekt:
Een gedreven oedeemfysiotherapeut die ons team komt versterken! Voor de functie is het noodzakelijk dat je passie hebt voor oedeem en oncologie. De werkzaamheden bestaan vooral uit patiëntenzorg op het gebied van lymfoedeem (zowel primair als secundair), lipoedeem en oncologie. Wij vinden het belangrijk dat je nieuwsgierig bent, buiten de kaders kunt denken en hulp durft te vragen waar nodig. Functie eisen: afgeronde opleiding oedeemfysiotherapie. Ervaring en opleiding/cursussen binnen de oncologie is een pre. Ben jij de verbinder die we zoeken? 


LOF biedt:
Wij bieden een werkplek waar je samenwerkt met gedreven, ervaren en klantgerichte oedeem- en oncologiefysiotherapeuten. Wij hebben voor iedere cliënt een individuele aanpak en durven van protocollen af te wijken wanneer de persoonlijke situatie van cliënten dit vraagt (vraaggestuurde zorg, zorg op maat). LOF beschikt over korte lijntjes met lokale, regionale en landelijke verwijzers en heeft samenwerkingsverbanden met diverse partners in de zorg. Daarnaast is LOF trots op de diverse workshops, lezingen en scholingen die zij in binnen- en buitenland verzorgt. Dit kenmerkt de sterke drijfveer om te innoveren, kwaliteit te willen leveren en de meest up-to-date knowhow in te zetten en te delen met collega’s.

Uren per week: zwangerschapswaarneming voor 20-24 uur per week op onze locaties in Assen en Groningen. Interesse? Ben jij gemotiveerd, flexibel, kun je goed samenwerken en heb je passie voor oedeem en oncologie? Stuur dan een sollicitatiebrief en je CV naar LOF t.a.v. José Vos (jose@loffysiotherapie.nl). Voor meer informatie over de praktijk kun je de website raadplegen: www.loffysiotherapie.nl of bellen naar 050-211 1929.