Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Workshop emotie-eten de baas

23 maart 2023

⭐ WORKSHOP EMOTIE-ETEN DE BAAS ⭐
⭐ voor een gezonde relatie met eten & jezelf ⭐

Afvallen doe je niet door te diëten, maar door de relatie met eten te veranderen. En dit begint bij jezelf. Vaak heb je de neiging om vanuit een gevoel van ontevredenheid over je lichaam een dieet te gaan volgen en doe je heel hard je best dit goed te doen. Want als jij slanker bent dan voel jij je écht gelukkig. En wat doe je als het even 'mis' gaat en je afwijkt van jouw voorgenomen dieet of plan? Heb je dan ook de neiging jezelf af te straffen met woorden als: 'Zie je wel, ik heb het verpest!' 'Het zal me nooit lukken, slappeling!'. En geeft dit jou een gevoel van frustratie, verdriet, stress en nog meer ontevredenheid over jezelf? En wellicht eet je dan een zak chips of reep chocolade vanuit deze lastige gedachten en gevoelens? Kun je moeilijk stoppen met snaaien als je eenmaal de fout in bent gegaan? Weet dan dat je dit emotie-eten onder controle kunt krijgen.

Doe mee aan de interactieve workshop op 22 juni 2023 en ervaar waar je echt behoefte aan hebt als jij je moe, verdrietig of boos voelt. Sanne Kramp, diëtist en toegepast psycholoog, leert je hoe je om kunt gaan met deze gevoelens zonder te eten. Daarnaast is er aandacht voor het doorbreken van de vicieuze cirkel waardoor jij op een duurzame manier jouw gedrag kunt veranderen richting een gezonde relatie met eten en jezelf. Zodat je je leven weer kunt inrichten zoals jij het wil. Vrij van eetgestoorde gedachten, schuldgevoelens, calorieën tellen, eetbuien, gejojo en crashdiëten. Stap uit de vicieuze cirkel van emotie-eten, dat lukt jou ook!

Wanneer: 22 juni 2023
Waar: LOF locatie Vechtstraat 71 in Groningen
Maximaal 15 personen kunnen deelnemen
Deelname op basis van aanmelding via info@loffysiotherapie.nl