Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Gratis spreekuur Hamelhuys

5 oktober 2016

Heeft u altijd al iemand willen vragen waarom uw arm of been dikker is en of er wat aan te doen is? Heeft u krachtsverlies, een stug litteken of nog altijd pijnklachten na de behandeling van kanker? Of wilt u uw conditie verbeteren vanwege de vermoeidheidsklachten als gevolg van de behandeling bij kanker. Maar weet u zelf niet hoe? Twijfelt u of het nodig is om een lymfoedeemtherapeut te raadplegen. Kom dan langs op ons gratis en vrijblijvend spreekuur van LOF in het Hamelhuys.

Graag houden we de drempel naar de fysiotherapeut zo laag mogelijk. Daarom organiseren we elke woensdag een gratis spreekuur van LOF tussen 11.00 en 12.00 in het Hamelhuys. Het spreekuur van LOF is volledig kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt uw vraag stellen, een eerste analyse en advies krijgen van onze oedeemtherapeut Margot Suelmann. U bent welkom ongeacht uw financiële situatie en ongeacht of uw verzekering voor fysiotherapie.

Aanmelden voor het gratis Spreekuur van LOF
Tijdens het spreekuur wordt u voorzien van advies en een eerste analyse van onze oedeemtherapeut Margot Suelmann. Het spreekuur is geheel vrijblijvend en gratis. Voor een afspraak kunt u mailen naar info@hamelhuys.nl o.v.v. spreekuur LOF of u kunt contact opnemen met LOF 050 211 1929 of margot@lofgroningen.nl.