Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Lotgenoten bijeenkomst NLNet

14 maart 2016

Wij vinden het fijn u uit te kunnen nodigen voor onze NLNet bijeenkomst in Groningen.

Na het succes van de vorige lotgenoten bijeenkomst in het UMCG is organiseert de supportgroep Groningen-Drenthe op dinsdag 12 april weer een lotgenoten bijeenkomst! Ook op deze avond zullen de lymf- en lipoedeempatiënten gescheiden zijn.

Programma
De avond zal in het teken staan van informatie uitwisselen tussen patiënten op een informele manier, dit alles onder het genot van een kop koffie of thee. De avond zal starten om 19.30 uur en is afgelopen rond 21.30 uur. Uiteraard bent u vrij om eerder te vertrekken.

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in het Hamelhuys. In de buurt kan gratis geparkeerd worden. Wanneer u met het openbaar vervoer komt, kunt u buslijn 2 vanaf Groningen Centraal pakken en uitstappen bij de halte Arubastraat, deze ligt tegenover het begin van de Paramaribostraat.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de lotgenoten bijeenkomst op 12 april 2016 door voor 5 april 2016 te mailen naar info@lymfoedeem.nl. De bijeenkomst is gratis voor NLNet leden. Niet leden betalen slechts €7,-. Zou u bij aanmelding uw leeftijd willen vermelden en of u een lip- en/of lymfoedeempatiënt bent? Zo kunnen wij u van te voren in een juiste groep plaatsen.

Namens NLNet - Supportgroep Groningen-Drenthe,Joyce Bosman, Charisma Jongst, Margot Suelmann, Annemarie den Breejen, Bea Oud-Zand Scholten en Natascha Assies