Deze website gebruikt functionele cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Akkoord

Eline Poiesz-Merkelbach

Eline Poiesz-Merkelbach is oedeemfysiotherapeute bij LOF. Na haar werk in het ziekenhuis van Dokkum en als zelfstandig fysiotherapeut is ze nu één van de dames van LOF.

Eline is oedeemfysiotherapeute en heeft ruim 7 jaar ervaring met de behandeling van clienten met oedeem en/of kanker. 

Biografie

Nadat Eline in 2008 haar opleiding fysiotherapie had afgerond kwam ze terecht in het ziekenhuis in Dokkum. Daar heeft ze met veel plezier gewerkt op alle afdelingen van het ziekenhuis en in de polikliniek, maar de afdeling oncologie en chirurgie hadden haar speciale interesse. In 2011 kreeg ze de mogelijkheid om de opleiding tot oedeemfysiotherapeut te volgen en deze kans heeft ze dan ook met beide handen aangegrepen. Binnen het intrigerende vakgebied van de lymfologie en de oncologie heeft ze zich de afgelopen jaren als zelfstandig fysiotherapeut verder kunnen ontwikkelen.
 

In 2008 heeft Eline 'de crux' gewonnen voor haar scriptie ‘DTF door de ogen van de beroepsbeoefenaar’. De Crux is een beeld dat de cruciale waarden van de Academie voor Gezondheidsstudies symboliseert.
Eline ziet zichzelf als een echte teamplayer en is dan ook blij verheugd dat ze als nieuw lid het team van LOF mag komen versterken. Ze vind het erg leuk om haar enthousiasme voor het vak over te brengen, bijvoorbeeld middels het begeleiden van stagiaires of door te spreken op voorlichtingsavonden en symposia.

Motto

Eline's motto is al jaren: Festina Lente (= haast je langzaam)
. De constructieve betekenis van de uitspraak is dat activiteiten een goede balans moeten hebben tussen voortvarendheid en zorgvuldigheid en ze realiseert zich dat ze daar zelf ook nog wel eens wat in te leren heeft…

Ons team

LOF bestaat uit vijf gedreven, enthousiaste therapeuten met ruime ervaring in de behandeling van oncologische en lymfologische clienten. Wij zullen er alles aan doen om de zorg te bieden die u verdient.

Joyce bosman
BIG 29063470704

'Soms moet je je leven ondersteboven houden om te zien of er nog meer in zit!'

Lees meer

JOSE VOS
BIG 99035389804

'Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug wat onbetaalbaar is.'

Lees meer

Margot Suelmann
BIG 59912729404

'Zorgen moet je doen! Niet maken...'

Lees meer

Eline Poiesz-Merkelbach
BIG 99910743104

'Festina Lente (haast je langzaam)!'

Lees meer

Tessa Wiersum
BIG 9920637304

'Durf stil te staan bij wat jou beweegt.'

Lees meer

ina kamst
praktijkassistente klantcontact

'Waarom moeilijk doen als het samen kan.'

Mail mij

Wipke from
praktijkassistente declaraties

'Een blij gezicht brengt overal licht.'

Mail mij

050 - 211 19 29

info@loffysiotherapie.nl